HATAY / DEFNE - TAVLA AHMET EDİP RENDE İLKOKULU

Türkiye Büyük Millet Meclisinin Açılışının 104. Yıl Dönümü Kutlu Olsun.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Müfide-Ahmet Rende Anaokulu, Tavla Ahmet Edip Rende İlkokulu ve Tavla Ahmet Edip Rende Ortaokulu'nun gösterileri ile okul bahçemizde kutlandı.

Mrt

Milletçe büyük mücadeleler sonunda istikbâlimizin yol haritası olan ve tarihe eşsiz bir kahramanlık destanı olarak geçen 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü kutluyor;

Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale’yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyoruz.

Dilimizin Zenginlikleir Projesi - Şubat Ayı Çalışmaları

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda yapılan törenle kutlandı.

Haz

Okulumuzda yürütülen "Step by Step into the Future with Your Culture - Kültürünle Adım Adım Geleceğe " e-twinning projesinde çalışan öğrencilere, projeyi yürüten öğretmenimiz Mustafa TOLU tarafından hazırlanan öğrenci katılım sertifikaları verildi.

Ağu

Mezuniyet ve Okul Aile Birliği yemeğimizi veli ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirdik. Bizlere destek olan velilerimize teşekkürlerimi sunarım.

Ağu

Yeni oluşturulan kütüphanemize öğretmenimiz Nejla KARABULUT aracılığıyla kazandırılan yeni kitaplarımızı öğrencilerimizin kullanımına sunduk. Katkılarından dolayı öğretmenimize teşekkür ederiz.